Lirik Lagu Jawa Nemen – Santi Suryani

oleh -119 Dilihat

LIRIK LAGU NEMEN – Santi Suryani

Kudune kowe ngerti

Tresnoku nomer siji

Penak e leh mu blenjani janji

Kowe tego nglarani

 

Usahaku wes ra kurang kurang

Gematiku wes pol polan

Pas aku dolan jebul ketemu kowe neng dalan

Kowe konangan gendak an

 

Ngomongo… Jalokmu pie?

Tak turutane , tak usahakne

Aku ramasalah… yen kon berjuang dewe

Sing penting kowe bahagia endinge

 

Reff :

Nanging ngopo , walesanmu neng aku

Kowe luwih milih dek’e

Kowe ninggal aku ninggal tatu

Kurang opo , nek ku mertahanke kowe

Kowe malah ngebot i liane

 

Pikiren bahagiamu , aku gampang

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

No More Posts Available.

No more pages to load.